Referenties

Sinds een aantal jaren verzorgt zowel de Poldercatering, Polderkeuken als de Polderkamer zakenlunches op locatie, zaken diners in het restaurant, personeelsbuffetten op locatie en tijdens de periode dat bijeenkomsten niet mogelijk waren ook dinerboxen voor ons personeel aan huis bezorgt.

Altijd op tijd, kwaliteit en klantvriendelijk een meerwaarde voor ons als Meerbouw Rotterdam

Jan Anker - Meerbouw Rotterdam

Met de Nieuwe Poldercatering samen een mooi feest organiseren is een unieke ervaring. Dit komt door de creativiteit en enthousiasme van Frank Streefland tijdens de gesprekken over de organisatie en de invulling van het event. In onze ervaring kan je veel eigen inbreng hebben, want dat pakt Frank dan prima op om het in te passen in het totaal. Hij staat open voor eigen suggesties en denkt mee met de organisatie van het geheel. Het event zelf was een groot succes, mede door het onverwachte effect wat vooraf was beoogd door de keuze van de locatie, het menu en de gehele entourage. Elke gast was verrast. Het menu, zorgvuldig in overleg met elkaar samengesteld, werd live gekookt door de ploeg van De Polderkeuken, zichtbaar voor een ieder, op de buitenlocatie. De kwaliteit was top, dat werd door iedereen erkend en beaamd.

Daarnaast werd de avond voor ons als gastheer/vrouw een groot succes omdat we compleet werden ontzorgd. We hebben die avond samen met onze gasten kunnen genieten, omdat onze gasten op professionele wijze werden verwend en alle aandacht door de ploeg van Frank werd gegeven aan het eten, drinken en het welbevinden van onze gasten.

We hebben heel veel complimenten over De Poldercatering gekregen, over zowel de organisatie, de sfeer, als de kwaliteit van het eten en drinken.

Voor ons een zeer geslaagde avond, want meer dan 100 tevreden gasten maak je niet vaak mee. We bevelen Frank en zijn team dan ook van harte aan.

Fred & Marja

Voorbereiding:
Intensief doorgesproken wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.
De PolderKeuken, in de persoon van Frank en zijn sommelier, denken constructief mee met een goed oog om de kosten in de hand te houden.
Menu en wijn voorstellen doorgenomen en na een keuze te hebben gemaakt proef gegeten.
Ter plaatse van de festiviteit zijn de zaken bekeken en plannen gemaakt.
De ontvangst met een glas champagne, canapés en statafels doorgenomen.
De opstelling van de lunchtafels, de glazentafels, de wijntafel in kaart gebracht.
Een "programma" met "time schedule" gemaakt in verband met sprekers.

De ontvangst verliep vlekkeloos.
Beminnelijke en alerte sommelier, met attente serveersters die goed in de gaten hielden waar de canapés naar toe moesten en welke glazen geserveerd en bijgevuld dienden te worden. Aangezien er een groot aantal sprekers bleek te zijn werd het programma spontaan conform aangepast.

De lunch, die natuurlijk uitstekend was, werd in een zeer correct tempo geserveerd, haarscherp aangevoeld door Frank, zijn sommelier en equipe.
De bediening was zo professioneel dat deze zijn werk deed zonder "opgemerkt" te worden.
Door deze professionaliteit had de gastheer alle gelegenheid om ontspannen als zodanig op te treden.

Na afloop werd buitengewoon correct opgeruimd en de plaats van handeling weer in ongerepte staat gebracht.

Mijn complimenten met de buitengewone professionaliteit en het nakomen van de afspraken.

Familie de Brey

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS