Onze aanpak

De Nieuwe PolderCatering wordt gekenmerkt door een zeer professionele en persoonlijke benadering van catering. Voor alles met betrekking tot eten en drinken, gastvrijheid, aankleding en andere bijkomstigheden geldt dat we graag met u mee denken. We hebben jaren ervaring en houden rekening met uw wensen.

Van idee tot event

Ieder evenement is anders. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest, een informatieve bijeenkomst of een thema diner. Wat voor evenement u ook wilt organiseren, het draait erom dat iedereen een ander idee heeft en vanuit een andere basis werkt. Door naar uw verhaal te luisteren en dit te matchen met onze ervaring kunnen wij een plan creëren. Het proces komt het beste op gang met een persoonlijk gesprek; graag gaan we met u in gesprek om uw ideeën te vertalen en op papier te zetten. Samen vullen we deze verder in en geven we ze vorm.

Bent u nieuwsgierig naar de reeds door De Nieuwe PolderCatering uitgevoerde evenementen? Bekijk dan onze cases of neem contact met ons op.

Ambiance

Iedere locatie is anders en daarom creëert ons bijzonder creatieve team met uw uitgangspunten de juiste ambiance. Hierbij kiezen we samen de juiste ambiance bij de juiste setting en doelgroep. Wij kunnen uw complete dag verzorgen en vele settings creëren zoals bijvoorbeeld een 80’s/90’s party met verlichte dansvloer en discobollen, foodfestivals, een Hawaï party, chique diner of zelfs uw complete huwelijksdag.

Capaciteit

Voor De Nieuwe PolderCatering is geen aangelegenheid te klein of te groot. Een intiem diner bij u thuis met uw familie met tafellinnen, blinkend servies en een professionele chef-kok. Anderzijds kunnen we ook een themabuffet voor bijvoorbeeld uw team / vereniging op een groot veld, een foodfestival of een knallend bedrijfsfeest organiseren. Wij verzorgen catering voor evenementen vanaf 15 personen en tot wel 2000 personen.

Organisatie

Een persoonlijke organisatie met korte lijnen
Bij een goed georganiseerd evenement komt meer kijken dan u denkt. Dit vergt van ons dat wij uw afspraken helder op papier zetten zodat het voor iedereen overzichtelijk en helder is. Onze organisatie beschikt over een breed en ervaren team, aangezien wij ook een culinair restaurant en een evenementenlocatie beheren. Zo kunnen wij uw hele evenement begeleiden en voor u de gehele operatie regelen. Samen met ons team maken wij uw evenement tot een unieke ervaring.

Originele vernieuwende aanpak
De Nieuwe PolderCatering neemt u veel zorgen uit handen als het gaat om de catering van uw evenement. Of het nu gaat om het regelen van tafels en stoelen, een thema of decor: niets is voor ons te gek. Ook kunnen wij voor u alle andere zaken regelen zoals live entertainment. Denk hierbij aan een drive-in DJ, bekende artiest of een band; bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij de mastiek en techniek voor het evenement zoals stroom, licht, geluid, tenten, glaswerk en bloemstukken. Doordat wij veel relaties hebben binnen de evenementenbranche, kunnen wij kostenbesparend werken. Hier profiteert u van.

Catering & Uitvoering

Catering is onze passie
Catering is één van de belangrijkste onderdelen van uw evenement. Aangezien wij een groot vast keukenteam in dienst hebben en over een toprestaurant beschikken kunnen wij op alle niveaus de inwendige mens verzorgen. Daarnaast werken wij altijd met verse en eerlijke producten, onze creatieve chef-koks denken graag met u mee zodat het eten aansluit bij de wensen van uw gasten en de doelgroep. Het grote voordeel van deze instelling is dat wij weten dat eten en drinken een zaak van genieten hoort te zijn en niet als een verplichting moet voelen. Of het nu gaat om een walking dinner, een chique diner, buffet of een zakelijke gelegenheid: kwaliteit is de leidraad. Ook qua dranken hebben wij een ruim assortiment te bieden: van een standaard arrangement met pils, wijn en frisdrank tot luxe Grand Cru wijnen, speciaalbieren en bijzondere vruchtensappen. Ook cocktails, professionele koffie- en theevoorzieningen en de invulling van een bijpassend Wijnarrangement met hoogwaardig glaswerk behoren tot de mogelijkheden.

Uitvoering is van essentieel belang
Wij gaan voor de beste service en de beste kwaliteit. Een offerte maken kan iedereen, maar veel belangrijker is het hoe uw evenement wordt uitgevoerd. Ons motto is daarom “Waar wij zijn gaat het verder…”. Wij werken met een vast gastvrij team met zowel voor als achter de schermen veel ervaring in de branche. Onze keukenbrigade wordt gerund door culinaire professionals. Wij zorgen ervoor dat uw evenement geruisloos verloopt.

Een gastvrij team van ervaren gastheren en -vrouwen ontvangt uw gasten en geeft ze de aandacht die gewenst is terwijl onze culinaire experts de hapjes en drankjes verzorgen. In elk facet wordt bijgedragen aan de sfeer van het evenement. Dit gebeurd zichtbaar en onzichtbaar: vanzelfsprekend wordt er achter de schermen door onder meer de technici hard gewerkt om alles vlekkeloos te laten verlopen.

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS