Onze aanpak

De Nieuwe PolderCatering wordt gekenmerkt door een zeer professionele en persoonlijke benadering van catering. Voor alles met betrekking tot eten en drinken, gastvrijheid, aankleding en andere bijkomstigheden geldt dat we graag met u mee denken. Wij hebben jaren ervaring met deze zaken, en ook anno 2017 verzorgen wij kleine tot grote evenementen. Wij houden altijd rekening met uw wensen.

Van idee tot event

Ieder evenement is anders. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest, een informatieve bijeenkomst of een thema-diner.

Wat voor evenement u ook wilt organiseren, het draait erom dat iedereen een ander idee heeft en vanuit een andere basis werkt. Wij kunnen door middel van ervaring een plan creëren door naar uw verhaal te luisteren, maar ook wellicht naar uw huidige, al bestaande plannen te kijken. Het proces komt het beste op gang met een persoonlijk gesprek; graag gaan we met u in gesprek om uw ideeën te vertalen en op papier te zetten. Samen vullen we deze verder in en geven we ze vorm.

Bent u benieuwd naar onze reeds uitgevoerde ideeën voor uw type evenement, bekijk dan de cases of neem contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS