Bruiloft op locatie met passende catering

Catering voor uw bruiloft

Wij helpen u graag om uw bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Meedenken met u over de mogelijkheden en uw wensen, helpen met de aankleding van de locatie, het plaatsen van tenten, het avond entertainment en natuurlijk als cateraar het eten en drinken. Alles om er de trouwerij van te maken die u voor ogen heeft.

De dag van jullie dromen!

Een trouwdag is een onvergetelijke belevenis. Alles moet kloppen, zo ook de catering op uw bruiloft. Wij denken graag mee om het Food gedeelte van uw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden allerlei soorten catering, net wat bij u past. Of u nu gaat voor een uitgebreide lunch, sitting diner, buffet, bbq of walking diner, wij passen de catering aan op uw wensen. Ook de hapjes en drankjes tijdens de feestavond verzorgen wij graag voor u. Ons aanbod is zeer uitgebreid.

Alles geregeld van A tot Z

Naast de catering kunt u ook bij ons terecht voor partyverhuur, bijvoorbeeld mooie tenten voor als u uw bruiloft buiten viert. Ook de aankleding van de locatie verzorgen wij graag zoals stoelen, tafels, versiering en stroomfaciliteiten. Wij willen u graag ontzorgen, zodat u volop kunt genieten van deze bijzondere dag.

Een geschikte locatie heeft, naast het eten en drinken, veel invloed op het slagen van uw trouwdag. Mocht u nu op uw eigen locaties willen vieren of  bent u nog op zoek naar een trouwlocatie? Maak u geen zorgen! Wij hebben diverse eigen locaties, waar u uw bruiloft in stijl kunt vieren. Tevens is het ook mogelijk om op uw gewenste locatie alle stijlen te creëren voor uw  bruiloft.

Heeft u vragen of wilt u uw bruiloftswensen doorspreken? Wij helpen u graag!

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS