Bedrijfscatering

Ons catering bedrijf levert professionele services met complete verzorging. Ieder feest of evenement wordt met een persoonlijke aanpak gepland zodat het aansluit bij het gewenste thema. Hieronder staat beschreven wat u kan verwachten van onze diensten bij verschillende gelegenheden. 

Eerste paal slaan

Met de eerste paal slaan viert u de start van de bouw. Dit moet tot in de puntjes geregeld zijn. De Poldercatering heeft hier jaren ervaring mee en weet wat er allemaal nodig is om op een bouwterrein een goed evenement neer te zetten en te zorgen voor een goede indruk bij de toekomstige bewoners en/of ondernemers. Wij regelen alles voor u van hapjes en drankjes tot aan de tent met aankleding.

Beurs catering

Op uw beurs wilt u uw gasten altijd zo gastvrij mogelijk ontvangen en hier heeft De Poldercatering jaren ervaring mee. Daarnaast zorgen onze gastheren of -vrouwen ervoor dat niemand iets te kort. En ontlasten wij uw vertegenwoordigers waardoor ze zich optimaal kunnen focussen op het prospect die bij u op de stand staat. Tevens maakt onze kok ter plekke verse hapjes voor u en uw gasten klaar.

Bedrijfsfeesten

Wij helpen u graag om het bedrijfsfeest tot een succes te maken. Alle benodigdheden kunnen wij voorzien. Poldercatering werkt samen met gerenommeerde partners om alles compleet te maken. Denk zoal aan tenten, licht, en audio als ondersteuning, maar ook de aankleding van de ruimtes wordt voor u verzorgt.

Bedrijfsopening

Bij het openen van uw nieuwe bedrijfslocatie komt veel kijken. Om de opening onvergetelijk te maken helpen wij u graag bij het regelen van alles van aankleding van de tenten, entertainment met licht en geluid tot aan de hapjes en drankjes. Laat u inspireren door onze foto’s en bij vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS