Particuliere catering

Bruiloften

Uw trouwdag is een onvergetelijke belevenis. Alles moet kloppen, zo ook het Food gedeelte van de bruiloft. De Nieuwe PolderCatering denkt graag met u mee om dit tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, sitting diner, buffet, bbq, walking diner of de hapjes en drankjes tijdens de feestavond, wij passen de catering op uw wensen aan.

Verjaardagsfeesten

Wilt u van uw verjaardag echt een feest maken? De Nieuwe PolderCatering heeft hier diverse concepten voor. Met onze catering verandert uw verjaardag van een gezellig avondje met familie en vrienden in een knallend feest waar uw gasten nog vele verjaardagen over praten! Klik op onderstaande knop voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

BBQ's

Wilt u een gezellige avond in zomerse sfeer met familie, vrienden of buren? Wij verzorgen graag een BBQ bij u op locatie. Al onze producten bereiden wij vers en zelf. Wij verzorgen simpele BBQ’s, maar kunnen deze ook culinair voor u invullen en de volledige aankleding voor u regelen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Walking Dinner / Tuinfeest

Steeds vaker kiezen mensen voor een walking dinner. En wij begrijpen waarom. Het is een hele mooie manier om uw gasten te ontvangen in een losse, informele sfeer. Wij komen met onze koks naar de diner locatie. Zij maken de gerechten ter plaatse. Uw gasten zien de chef-koks aan het werk, ruiken de geuren en krijgen gedurende de avond verschillende, kleine gerechten aangeboden.

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS