Fred & Marja

augustus 7, 2017
    

Met de Nieuwe Poldercatering samen een mooi feest organiseren is een unieke ervaring. Dit komt door de creativiteit en enthousiasme van Frank Streefland tijdens de gesprekken over de organisatie en de invulling van het event. In onze ervaring kan je veel eigen inbreng hebben, want dat pakt Frank dan prima op om het in te passen in het totaal. Hij staat open voor eigen suggesties en denkt mee met de organisatie van het geheel. Het event zelf was een groot succes, mede door het onverwachte effect wat vooraf was beoogd door de keuze van de locatie, het menu en de gehele entourage. Elke gast was verrast. Het menu, zorgvuldig in overleg met elkaar samengesteld, werd live gekookt door de ploeg van De Polderkeuken, zichtbaar voor een ieder, op de buitenlocatie. De kwaliteit was top, dat werd door iedereen erkend en beaamd.

Daarnaast werd de avond voor ons als gastheer/vrouw een groot succes omdat we compleet werden ontzorgd. We hebben die avond samen met onze gasten kunnen genieten, omdat onze gasten op professionele wijze werden verwend en alle aandacht door de ploeg van Frank werd gegeven aan het eten, drinken en het welbevinden van onze gasten.

We hebben heel veel complimenten over De Poldercatering gekregen, over zowel de organisatie, de sfeer, als de kwaliteit van het eten en drinken.

Voor ons een zeer geslaagde avond, want meer dan 100 tevreden gasten maak je niet vaak mee. We bevelen Frank en zijn team dan ook van harte aan.

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS