Voorbereiding:
Intensief doorgesproken wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.
De PolderKeuken, in de persoon van Frank en zijn sommelier, denken constructief mee met een goed oog om de kosten in de hand te houden.
Menu en wijn voorstellen doorgenomen en na een keuze te hebben gemaakt proef gegeten.
Ter plaatse van de festiviteit zijn de zaken bekeken en plannen gemaakt.
De ontvangst met een glas champagne, canapés en statafels doorgenomen.
De opstelling van de lunchtafels, de glazentafels, de wijntafel in kaart gebracht.
Een “programma” met “time schedule” gemaakt in verband met sprekers.
De ontvangst verliep vlekkeloos.
Beminnelijke en alerte sommelier, met attente serveersters die goed in de gaten hielden waar de canapés naar toe moesten en welke glazen geserveerd en bijgevuld dienden te worden. Aangezien er een groot aantal sprekers bleek te zijn werd het programma spontaan conform aangepast.
De lunch, die natuurlijk uitstekend was, werd in een zeer correct tempo geserveerd, haarscherp aangevoeld door Frank, zijn sommelier en equipe.
De bediening was zo professioneel dat deze zijn werk deed zonder “opgemerkt” te worden.
Door deze professionaliteit had de gastheer alle gelegenheid om ontspannen als zodanig op te treden.
Na afloop werd buitengewoon correct opgeruimd en de plaats van handeling weer in ongerepte staat gebracht.
Mijn complimenten met de buitengewone professionaliteit en het nakomen van de afspraken.