Catering & Uitvoering

Catering is onze passie
Catering is één van de belangrijkste onderdelen van uw evenement. Aangezien wij een groot vast keukenteam in dienst hebben en een toprestaurant kunnen wij op alle niveaus de inwendige mens verzorgen. Daarnaast werken wij altijd met verse en eerlijke producten, onze creatieve chef-koks denken graag met u mee zodat het eten aansluit bij uw gasten en de doelgroep. Het grote voordeel van deze instelling is dat wij weten dat eten en drinken een zaak van genieten hoort te zijn en niet als een verplichting moet voelen. Of het nu gaat om een walking dinner, een chique diner, buffet of een zakelijke gelegenheid: kwaliteit is de leidraad. Ook qua dranken hebben wij een ruim assortiment te bieden, van een standaard arrangement met pils, wijn en frisdrank; tot luxe Grand Cru wijnen, speciaalbieren en bijzondere vruchtensappen. Ook cocktails, professionele koffie- en theevoorzieningen en de invulling van een bijpassend Wijnarrangement met hoogwaardig glaswerk behoort tot de mogelijkheden.

Uitvoering is van essentieel belang
Wij gaan voor de beste service en de beste kwaliteit. Wij zeggen altijd: “een offerte maken kan iedereen”, maar veel belangrijker is hoe wordt uw evenement uitgevoerd. Ons motto is “Waar wij zijn gaat het verder…”. Wij werken met een vast gastvrij team wat veel ervaring heeft in de branche zowel voor en achter de schermen. Onze keukenbrigade wordt gerund door culinaire professionals. Wij zorgen ervoor dat uw evenement geruisloos verloopt. Ook benieuwd wat eerdere opdrachtgevers van ons vinden, zie dan onze cases.

Een gastvrij team van ervaren gastheren en -vrouwen ontvangt uw gasten en geeft ze de aandacht die gewenst is terwijl onze keukenbrigade van culinaire experts de hapjes en drankjes verzorgt. In elk facet wordt bijgedragen aan de sfeer van het evenement. Zichtbaar en onzichtbaar. Want vanzelfsprekend wordt er achter de schermen door onder meer de technici hard gewerkt om alles vlekkeloos te laten verlopen.

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS