Kerst bedrijfscatering door De Nieuwe PolderCatering

Zorgeloos genieten met relaties en werknemers.

Een goed georganiseerd kerst evenement vindt u bij De Nieuwe PolderCatering

Bij een goed georganiseerd kerst evenement komt meer kijken dan u denkt. Uw wensen vertalen wij in afspraken die we overzichtelijk op papier zetten, zodat voor iedereen helder is wat er te doen staat en wat u kunt verwachten.

Onze organisatie beschikt over een breed en ervaren team, aangezien wij ook een culinair restaurant en een evenementenlocatie beheren. Zo kunnen wij uw hele kerstevenement begeleiden en voor u de gehele operatie regelen zowel bij ons als bij u op locatie. Samen met ons team maken wij uw kerst evenement tot een unieke ervaring.

Vraag nu onze kerstbrochure aan!

In onze kerstbrochure vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden die De Nieuwe PolderCatering voor uw kerst evenement te bieden heeft. Vraag nu onze kerstbrochure aan via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

Kerstbrochure formulier

Wintersfeer op locatie

Winter wonderland is een festival in winterthema, we richten diverse stands in bij u op locatie of thuis. Denk hierbij aan een kersthuisje, vuurkorven, glühwein, etc.

Het is mogelijk om een winter walking dinner toe te voegen of bijvoorbeeld een stamppot buffet. Ook is het mogelijk om teamactiviteiten toe te voegen zoals een curling baan, ice carving of een sneeuwkanon.

Luxe Kerstgala of juist een Fout Kerst-bedrijfsfeest?

Uw medewerkers hebben het hele jaar hard gewerkt en zijn toe aan ontspanning dan is dit het ideale bedrijfsfeest. Uw medewerkers trekken allemaal hun foute kersttrui aan en het feest kan beginnen Wij richten diverse foodstands in wat best bij het thema, daarnaast kunnen wij de zaal omtoveren tot bruine kerstkroeg of we maken het modern door middel van glitter dance led vloer met dj of zingende kerstman. Ook is het mogelijk om dit feest luxe te maken doormiddel ven een luxe gala:

Toe te voegen voor een nog gekker feest of gala

 • Cocktail bar met of zonder alcohol
 • IJsbar met ijskoude shotjes
 • Karoake bar lekker mee bleren op foute kerst hits
 • Silence disco
 • Diverse food mogelijkheden

All around the world

Wij hebben een nieuw concept dit jaar met als thema All around the world.

Stel u zich voor, uw medewerkers komen binnen en checken in met een persoonlijk custom made vliegticket. Ze worden ontvangen door onze stewardess bij de balie en vliegen met u mee “all around the world”. Uw locatie wordt omgebouwd met thema All around the world, waar we diverse foodstands met verschillende landen inrichten.

Een BBQ in kerst- of wintersfeer

De Nieuwe PolderCatering heeft diverse BBQ concepten van simpel tot culinair. Wij beschikken over diverse barbecues zoals Big Green Egg, OFYR BBQ en gasbarbecues.

Onze BBQ arrangementen bestaat uit een broodbuffet van huisgemaakt wit- en bruinbrood van eigen receptuur met verse kruidenboter, gezouten boter en olijfolie en verschillende salades, BBQ gerechten en op ambachtelijke wijze bereidde sauzen. U kunt kiezen uit een “Groene Hart”, Bourgondisch of Culinair BBQ arrangement met vleesgerechten uiteenlopend van biologische kipspiesen met satésaus of spareribs met marinade van ketjap tot boerenfriet met ambachtelijke mayonaise, ossenhaas, côte de boeuf of entrecote van Waardse rund.

Kerst Buffet of Walking Dinner

Onze buffetten en walking dinners zijn van hoge kwaliteit en vers gemaakt. We hebben ook duurzame buffetten. Het is mogelijk om een voorgeselecteerd buffet te kiezen of zelf een eigen buffet samen te stellen. Het voordeel van een buffet is dat iedereen kan rondlopen en dat u een losse sfeer creëert.

Kerst borrel of diner aan huis bezorgd

De PolderCatering verzorgt de levering van een smaakvolle borrel of diner bij uw medewerkers of relaties thuis. Om dit diner of deze borrel een persoonlijke noot te geven, kunt u als directie ervoor kiezen om bij het diner een persoonlijke boodschap in te spreken voor alle medewerkers. Hier kunt u dan uitleggen hoe de gerechten bereid dienen te worden en afsluiten met een leuke kerstgroet. De PolderKeuken zal voor u een ruimte faciliteren waar deze boodschap opgenomen kan worden. Het leukst is natuurlijk om de boodschap op te nemen terwijl u de pakketten inpakt. Wij maken het diner custom made vanaf 3 gangen en hebben zelfs kindermenu’s als dit gewenst is.

Oud & Nieuw door De Nieuwe PolderCatering

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een gezellige eindejaars- of nieuwjaarsborrel wilt organiseren om het oude jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. De catering van uw borrel kan compleet verzorgd worden en geheel afgestemd op uw wensen. Of het nu thuis, bij u op de zaak of bij ons in De Nieuwe PolderKamer plaatsvindt. Wij bieden diverse mogelijkheden wat betreft aankleding en inrichting en tevens een breed assortiment aan culinaire hapjes en buffetten als invulling van de nieuwjaarsborrel.

Een verrassende borrel aan huis?

Dat kan ook! Wij bezorgen onze goed gevulde borrelbox bij uw werknemers of relaties.

Andere faciliteiten

De Nieuwe PolderCatering verzorgt naast catering ook andere faciliteiten. Waar kunt u aan denken? Hieronder een indicatie van wat wij regelen:
 • Tentverhuur
 • DJ
 • Kerstbomen
 • Aankleding / inrichting
 • LED-dansvloeren
 • Vuurkorven
 • Cocktailbarren
 • Mobiele toiletten

Vaak wordt er voor een evenement een thema gekozen voor de aankleding. Wij hebben al vaker met verschillende thema’s gewerkt. U kunt bijvoorbeeld denken aan Winter Wonderland, Ibiza-Style, New Age Bohemian, Rustic Woodsy en Marble Gold. Ook hebben wij andere mogelijkheden om het iets beperkter te houden, zoals aangepast linnen, bloemen, extra aankleding van de zaal, een ballonnenboog bij de entree of ballonnen in de zaal.

Heeft u andere specifieke wensen? Geeft u dit dan vooral door aan één van onze eventmanagers. Zo kunnen wij samen kijken wat wij kunnen realiseren.

OFFERTE AANVRAGEN BEL ONS